Coopman: “Vond dat niet verstandig van Club zonder aan mij te vragen”

Sander Coopman traint mee met Club Brugge

06 september 2018 13:43 - Sander Coopman heeft na elf jaar definitief de deur achter zich dicht getrokken bij Club Brugge. Hij probeert vanaf nu de draad terug op te pakken bij KV Oostende. 

De aanvallende middenvelder had gehoopt op een kans bij Blauw-zwart onder trainer Ivan Leko, maar die kwam er niet. Op het einde van de transferperiode had hij 3 opties: blijven zonder toekomst, KV Oostende of Charleroi. “Club had een akkoord met Charleroi, maar dat vond ik niet zo verstandig zonder aan mij te vragen”, zegt hij in Het Nieuwsblad. De Kustploeg betaalde uiteindelijk 750.000 euro aan Club.

“Ik had een goed gesprek met Mazzu en Bayat, maar als Vlaming zit je altijd beter in Oostende en bovendien had ik het gevoel dat ze me in Charleroi op de flank wilden uitspelen. Bij KVO is dat anders en krijg ik mijn kans centraal.”

Hoe kijkt Coopman terug op zijn periode bij Club, waar hij uiteindelijk niet kon doorbreken? “Dat ik niet meer in de plannen van Club paste, is hun goed recht. Maar de manier waarop ze me aan de kant hebben geschoven, heeft mij toch ontgoocheld na elf jaar.”

“Eerst mocht ik niet meer meetrainen van Leko en al snel mocht ik zelfs de kleedkamer niet meer in. Van de ene dag op de andere mocht ik niet meer met de groep eten. Dat vond ik allemaal extreem, zeker voor iemand die altijd zijn werk doet en al elf jaar bij Club speelde. Het was slikken. Ik ben niet iemand die een groep verziekt, integendeel”, besluit hij in Het Laatste Nieuws.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.