Coucke wil Leko zijn zin geven: “Het is niet goed voor het voetbal”

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

05 september 2018 20:07 - Marc Coucke is momenteel niet enkel voorzitter van Anderlecht, maar ook van de Pro League. Afgelopen week stonden er een aantal mogelijke hervormingen op het agendaprogramma.

Zo pleit Club Brugge-coach Ivan Leko al een tijdje voor een verandering van de deadline van de transferperiode. Momenteel sluit de transfermarkt na 31 augustus, maar dat kan binnenkort veranderen naar 15 augustus. “Het is niet goed voor het voetbal en de fans dat er nog transfers gebeuren als de competitie al vijf speeldagen ver is”, geeft Coucke toe tegenover Het Laatste Nieuws.

“Je moet ook realistisch zijn. We moeten de deadline ook niet te veel vervroegen en midden juli leggen. Dat zou de FIFA ook niet goedkeuren”, besluit Coucke. Er wordt dus over een vervroeging van de deadline gesproken, maar tot een beslissing zal het voorlopig nog niet komen. CEO van de Pro League, Pierre François, gaf ook al aan dat het nog om een “werkhypothese” gaat.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.