Danjuma geeft voorkeur voor nationale ploeg prijs

03 september 2018 08:48 - Arnaut Danjuma Groeneveld is goed aan het seizoen begonnen bij Club Brugge. De nieuwkomer maakt veel indruk en zal binnenkort waarschijnlijk ook een keuze moeten maken voor de nationale ploeg.

Danjuma heeft een dubbele nationaliteit en kan kiezen voor Oranje of Nigeria. “Ik wil zo snel als mogelijk bij een van beide landen in het eerste team zitten”, laat Danjuma weten aan De Telegraaf. “Met de keuze tussen beide landen houd ik me nu nog niet bezig.”

“Ik zit nu bij Jong Oranje en daar wil ik laten zien wat ik waard ben voor het Nederlands elftal. Op dit moment gaat mijn voorkeur uit naar Nederland, maar wie weet wat de toekomst brengt”, aldus de buitenspeler van Club Brugge.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.