Danjuma stond versteld: “Je zag niet het ware Club Brugge”

30 september 2018 12:30 - Club Brugge heeft zich herpakt in de derby tegen Cercle Brugge. Blauw-Zwart won overtuigend met 4-0.

Arnaut Danjuma Groeneveld blikte achteraf nog terug op de bekeruitschakeling. “Op Deinze zag je niet het ware Club Brugge”, aldus de vleugelspeler. “Iedereen stond versteld en was ontgoocheld na de bekeruitschakeling. Je kon er prat op gaan dat er tegen Cercle een reactie zou komen.”

“Ik ben het wel eens dat onze buren weinig of niets tegen ons spel konden inbrengen, waardoor we de derby van begin tot einde volledig konden domineren. We kunnen dus tevreden terugblikken op deze niet eens overdreven 4-0 overwinning.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.