“Dat is misschien wel de enige vergissing die Verhaeghe bij Club gemaakt heeft”

Bart Verhaeghe (Club Brugge)

20 september 2018 21:25 - Bart Verhaeghe stond een dik jaar geleden voor een bijzonder moeilijke keuze bij Club Brugge toen Michel Preud’homme vertrok. Een opvolger vinden was geen sinecure, maar de keuze viel uiteindelijk op Ivan Leko. Dat bleek een schot in de roos, maar toch heeft Verhaeghe mogelijk de verkeerde keuze gemaakt.

Dat vindt althans VRT-journalist Chris Van den Abeele. Hij had liever Philippe Clement als nieuwe trainer gezien. “Clement is echt een sympathieke gast. Hij was ooit te gast bij De Zevende Dag toen ik iets met sport deed. Ik moet zeggen: die mens straalt een soort degelijkheid uit”, vertelt hij aan Play Sports.

“Ik ben blij voor Clement dat hij het gemaakt heeft bij Waasland-Beveren en nu ook goed doet bij Genk. Dat Verhaeghe niet volledig in Clement geloofde, is misschien de enige vergissing die de voorzitter tot dusver heeft gemaakt bij Club Brugge.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.