De 11 namen: Leko pakt uit met gigantische verrassing in basisopstelling

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

18 september 2018 20:03 - Om 21u is het zover en trapt Club Brugge zijn eerste Champions League-wedstrijd van dit seizoen op gang. Thuis tegen Borussia Dortmund wil het meteen ook zijn eerste punten pakken en daarvoor rekent Ivan Leko in grote mate op zijn gebruikelijke elftal.

De trainer heeft echter één zeer grote verrassing in petto in zijn elftal. Op de rechterflank werd Dion Cools of Krépin Diatta verwacht, maar het is daarentegen de jonge Thibault Vlietinck die verrassend zijn kans krijgt. Het 21-jarige jeugdproduct kreeg pas vorig weekend zijn eerste speelminuten van het seizoen en beleeft nu zijn Europese vuurdoop.

Verder geeft Leko achterin de voorkeur aan Matej Mitrovic boven Brandon Mechele. Jelle Vossen is in de spits zoals verwacht de vervanger van de geblesseerde Rezaei. Bij Dortmund staat Axel Witsel aan de aftrap.

Opstelling Club Brugge

Opstelling Borussia Dortmund

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.