De architect van het succes: “Leko is wel vaker de pretbederver”

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

24 september 2018 19:02 - Waar is de tijd dat er nog getwijfeld werd aan Ivan Leko? Een dik jaar geleden werden er nog vraagtekens geplaatst bij de aanstelling van de Kroaat, maar die zijn na de titel en de vliegende start dit seizoen helemaal verdwenen. Nu wordt hij zelfs als één van de uitblinkers geroemd na de 0-4-zege in Gent.

“Tijdens de hele persconferentie kon er geen lachje vanaf. Dan heb je AA Gent net de zwaarste nederlaag sinds hun verhuis naar de Ghelamco Arena toegediend, ben je nog niet enthousiast”, merkt Het Laatste Nieuws op.

“Ach, Ivan Leko is wel vaker de pretbederver te midden de Brugse Feesten. Geregeld draait hij de volumeknop eens dicht of trekt hij de stekker uit de geluidsinstallatie, zodat zijn jongens niet te overmoedig worden. Of zich plots te goed voelen om hun (defensieve) taken te blijven uitvoeren. Het kadert allemaal in zijn honger naar succes. De titel, de beker – “súperbelangrijk voor ons” – en de Champions League: Leko wil zege na zege. En zelfs dan… There’s always room for improvement.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.