De Vlieger duidelijk: “Hij heeft het meeste potentieel van allemaal”

Geert De Vlieger (analist)

10 september 2018 16:33 - Club Brugge was zeer actief afgelopen transferperiode. Een nieuwe doelman was een absolute must voor Blauw-Zwart en met Karlo Letica is die ook gehaald.

De Kroaat liet al een paar keer een onzekere indruk achter, maar dat is geen probleem vindt Geert De Vlieger. “Hij heeft de fysionomie van de nieuwe generatie doelmannen: groot en met veel fysieke capaciteiten. Tegen Antwerp maakte hij nog wel een foutje, maar daar zal hij wel uit leren”, vertelt de analist tegenover Het Laatste Nieuws.

Volgens de voormalige Rode Duivel heeft Karlo Letica het meeste potentieel van allemaal. “Hij moet in staat zijn om te groeien en heeft het meeste potentieel van alle nieuwe keepers om later een mooie transfer te maken”, is de ex-doelman van onder meer Club Brugge duidelijk.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.