‘Debutant Rode Duivels verkoos Club boven RSCA en PSV’

Tifo 1891 (Club Brugge - KRC Genk)

05 september 2018 15:28 - Birger Verstraete is helemaal losgebarsten bij KAA Gent. In het verleden speelde de middenvelder ook bij Club Brugge.

Stiefvader Gino Vynck vond Verstraete altijd al een talent. “Birger was een talent dat altijd een jaar hoger speelde bij de jeugd van KV Oostende, maar laat matuur werd. Speelde hij twee goeie matchen, dan dacht hij dat hij de man was”, vertelt Vynck tegenover Het Nieuwsblad.

Club Brugge haalde Verstraete ten koste van Anderlecht en PSV. “PSV wilde hem. En het scheelde niets of hij had getekend bij Anderlecht op zijn vijftiende”, onthult Vynck. Uiteindelijk verkaste de kersverse Rode Duivel naar de Buffalo’s, waar hij helemaal is doorgebroken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.