Definitief: Club Brugge zet winteraanwinst uit de A-kern

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

20 september 2018 11:07 - Club Brugge maakte van de zomertransferperiode gebruik om niet alleen zijn ploeg nóg wat sterker te maken, het zocht ook een oplossing voor heel wat overbodige spelers. Die vond het ook in bijna alle gevallen, maar twee spelers bleven na het verstrijken van de deadline nog achter.

Het contract van Vladimir Gabulov werd ondertussen ontbonden, maar voor Ivan Tomecak werd geen oplossing gevonden. De Kroaat begon nog als titularis aan de eerste twee competitiematchen, maar kon daarin niet overtuigen. Enkele dagen geleden verschenen al berichten dat hij moet meetrainen met de beloften.

De verwijzing naar de B-kern is nu ook officieel, want in de aangepaste spelerslijst op de officiële website van Club is Tomecak niet meer terug te vinden tussen de spelers van de A-kern. Hoe het nu verder moet met de rechtsachter, die in januari overkwam van KV Mechelen, is niet duidelijk. Mogelijk wordt zijn contract ontbonden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.