Degryse na uitschakeling Club: “Dat was véél erger”

Marc Degryse (analist) (2)

28 september 2018 13:37 - Club Brugge werd in de beker uitgeschakeld door Deinze. Marc Degryse vindt echter dat er geen reden tot paniek is.

De Europese uitschakeling van vorig seizoen vond hij veel erger. “Ja, oké, het is jammer, maar het is het einde van de wereld niet, zo’n bekeruitschakeling. Dat héb je nu eenmaal in de cup – de kleinere ploeg die zich overtreft en de grote ploeg die zich toch wat laat beïnvloeden door de omstandigheden. Ik vind de uitschakeling van Club in Europa vorig jaar véél erger.”

Club Brugge moet zich nu volledig focussen op de derby tegen Cercle. “Je moet niet blíj zijn, natuurlijk, maar laat het een motivatie zijn in het licht van de stadsderby van dit weekend – een zege tegen Cercle en niemand spreekt nog van ‘Deinze’. Een accident de parcours”, aldus Degryse tegenover Het Laatste Nieuws.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.