Einde schorsingssoap eindelijk in zicht? ‘Evocatiecommissie komt samen’

Wesley Moraes blessure (Club Brugge - Standard)

10 september 2018 23:17 - De schorsingssoap rond Wesley Moraes (Club Brugge), Mehdi Carcela (Standard), Eric Ocansey (Eurpen) en Loris Brogno (Beerschot Wirlijk) is nog niet gedaan. Nu gaat een evocatiecommissie zich buigen over de situatie.

Op dinsdag 18 september gaat de Evocatiecommissie van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) rond de tafel zitten. Het Laatste Nieuws meldt dat er dan wordt gekeken of de vrijspraak van de vier voetballers volgens de bondsregels is gebeurd. Het viertal kreeg op 25 augustus hun vrijspraak te horen.

De indicatieve tabel werd onder de loep genomen, en er werd vervolgens beslist dat die nog niet was goedgekeurd door de Pro League. Dat was aldus in strijd met het reglement van de bond. De Geschillencommissie Hoger Beroep sprak dan ook een vrijspraak uit. Pro League-voorzitter Marc Coucke tekende echter een evocatieberoep aan.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.