Extra motivatie voor Wesley in de CL: “Heb daar nog stage gelopen”

Wesley Moraes hartje (Club Brugge - Charleroi)

10 september 2018 15:50 - Wesley Moraes en Club Brugge spelen over veertien dagen in de Champions League. De landskampioen zit in een groep met Borussia Dortmund, AS Monaco en Atlético Madrid.

Tegen die laatste heeft de Braziliaanse aanvaller een extra motivatie. “Op mijn achttiende heb ik nog stage gelopen bij Atlético”, laat Wesley tijdens een interview met Sportweekend weten. “Dat is vast en zeker een extra motivatie om te scoren tegen hen.”

Wesley wil ook ooit uitkomen voor de Braziliaanse nationale ploeg. “Als ik kan uitblinken in de Champions League, kan ik misschien ooit mijn ultieme kinderdroom vervullen: spelen voor de nationale ploeg van Brazilië”, aldus de spits van Blauw-Zwart.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.