Gheysens wil plannen Club Brugge tegenhouden

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Anderlecht)

30 september 2018 17:07 - Club Brugge schreeuwt al jaren om een nieuw stadion. Burgemeester Renaat Landuyt wil dit kunnen realiseren binnen dit en vier jaar. Antwerp-voorzitter Paul Gheysens wil hier echter een stokje voor steken.

Gheysens heeft namelijk grond waar de nieuwe voetbaltempel van Blauw-Zwart moet komen. De voorzitter wil dat stukje grond niet afgeven. De reden? Er komt volgens Gheysens geen publiek belang bij kijken.

“Meneer Gheysens beweert dat het project het publiek belang niet dient. Zijn economische activiteiten en meer mensen aan het werk krijgen geen publiek belang, dan?”, vertelt burgemeester van Brugge Landuyt aan Het Laatste Nieuws.

“Club Brugge is een bedrijf met meer dan vijftig werknemers – schenkt dat geen meerwaarde? En is Club Brugge maatschappelijk belangrijk? ’t Zal wel zijn! De helft van Vlaanderen komt hier naar het voetbal kijken.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Heeft Gheysens gelijk volgens jou?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.