Goed en slecht nieuws voor Club in Champions League: “Zij kunnen een goal maken”

Champions League

12 september 2018 09:43 - Dinsdag mag Club Brugge voor het eerst dit seizoen aan de bak in de Champions League. In het eigen Jan Breydelstadion ontvangt het dan Borussia Dortmund. Twee jaar geleden werd het kampioenenbal een fiasco met 0 op 18, maar Club hoopt deze keer beter te doen.

Al ziet Sport/Voetbalmagazine nog één probleem. “Club lijkt beter gewapend dan vorig seizoen, al kunnen er nog steeds vraagtekens worden gezet bij de efficiëntie achterin. Zes tegendoelpunten in zes competitiewedstrijden is (te) veel. Opnieuw koos Club voor een jonge doelman, en die maken fouten. Leert Letica snel genoeg, of wordt het vallen en opstaan?”, klinkt het.

Maar er is ook goed nieuws. “De kern is alleszins rijker: er zijn meer spitsen dan twee jaar geleden, toen Club vooral afhankelijk was van Izquierdo. Rezaei, Wesley, Schrijvers, Vossen en Dennis kunnen allemaal een goal maken. Voor veel jongens blijft het wel een confrontatie met het onbekende en het aftasten van hun limieten. Maar als de veldbezetting behouden blijft – en waarom zou Leko afstappen van zijn 3-5-2? – kan er in elke wedstrijd wel een kans zijn om iets te laten zien.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.