Goed nieuws voor bankzitter van Club Brugge

Jonge Club-fans hartje (Club Brugge - KRC Genk)

03 september 2018 17:41 - Karlo Letica werd afgelopen transferperiode als de vaste nummer één onder de lat bij Club Brugge gehaald. Dat betekent dat Ethan Horvath tweede viool zal moeten spelen bij Blauw-Zwart.

Toch krijgt de bankzitter van Club Brugge goed nieuws te horen. De sluitpost is weer geselecteerd voor de nationale ploeg van de Verenigde Staten voor de interlands tegen Mexico en Brazilië.

Ook bij de VS is Horvath echter geen eerste keus. Die eer is weggelegd voor Zack Steffen. Horvath stond afgelopen seizoen een paar keer onder de lat bij Club Brugge, maar het werd al snel duidelijk dat Blauw-Zwart een nieuwe goalie wilde halen. De toekomst van de Amerikaan is ook onzeker in het Jan Breydelstadion.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.