Harde kritiek voor Vormer in eigen land

Ruud Vormer fronst de wenkbrauwen (Club Brugge - KRC Genk)

04 september 2018 14:07 - In België wordt Ruud Vormer door heel wat fans en analisten op handen gedragen. In Nederland heeft de middenvelder echter nog veel te bewijzen. Maandag kreeg Vormer de volle laag tijdens Veronica Inside.

De middenvelder van Club Brugge is geselecteerd voor de interlands van Oranje tegen Peru en Frankrijk. René van der Gijp zit echter niet te wachten op Vormer: “Zolang Ruud Vormer opgeroepen wordt voor Oranje, moeten wij ons nog geen zorgen maken dat wij ons eenvoudig plaatsen voor een toernooi.”

Van der Gijp ziet liever een Nederlands elftal zonder de Gouden Schoen van 2017. “Als Vormer thuis blijft en er komen nog een paar andere jongens bij, dan weet Nederland zich te plaatsen voor een eindronde”, besluit Van der Gijp.

“Van Vormer gaan er dertien van in een dozijn”, vulde Johan Derksen aan. “Ruud zou bij Ajax niet bij de selectie zitten. Bij PSV zou hij ook niet spelen. Vormer is een eenvoudig werkertje”, aldus Derksen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.