Heibel in Anderlecht? Hein viseert enkele spelers na wanvertoning in Trnava

Hein Vanhaezebrouck bestelt bij de Chinees

21 september 2018 11:50 - Anderlecht heeft het gisterenavond klaargespeeld om te verliezen bij Spartak Trnava, de Slovaakse kampioen die momenteel volledig op de dool is. Maar ook bij de Brusselaars loopt het allesbehalve op wieltjes. 

“In vergelijking met Genk plaatste ik andere spelers achter de spitsen, maar we creëerden niet eens evenveel kansen. Als ze een beetje gaan lopen waar ze denken dat dat het beste is voor hen…Oké, mijn spitsen zijn wat vermoeid, maar ze moeten ook gedisciplineerd blijven spelen. Tactiek kan het verschil maken”, is de trainer streng in Het Nieuwsblad.

“We wachten tot het eruit komt, maar het is ook aan mij om oplossingen te zoeken. Ik geef toe: dat wordt één van mijn moeilijkste opdrachten bij Anderlecht. Misschien wel in mijn trainerscarrière. Voorlopig heb ik ook ­weinig opties.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.