Heintje heeft geen goed oog in klassieker tegen Standard

Hein Vanhaezebrouck met pintje bier (Club Brugge - AA Gent)

21 september 2018 20:56 - Na het debacle van gisterenavond in Trnava speelt Anderlecht zondag om 18u de klassieker in eigen huis tegen Standard. Bij een nieuwe uitschuiver, wordt het stilaan heet onder de voeten van trainer Vanhaezebrouck. 

Die lijkt dat ook te beseffen en blikt erg gelaten vooruit naar de clash van zondag. “We moeten ons niet blindstaren op de 5-1 van Standard Europees. Verliezen van Sevilla is geen schande. Als wij tegen Sevilla hadden gespeeld, hadden we ook verloren”, is hij heel eerlijk tegen Het Nieuwsblad.

“Het wordt een intense topper zondag. Maar we zullen moeten zien welke spelers we mentaal opgelapt krijgen om naar die oorlog te gaan”, verwijst hij naar het feit dat de 1-0 nederlaag tegen Spartak Trnava een zware klap was voor zijn groep.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.