“Het deed wel pijn toen ik zag dat Club Brugge kampioen werd’

Tom De Sutter high five (Club Brugge)

12 september 2018 10:39 - Soms verlaten spelers Club Brugge op precies het juiste moment, soms ook op het slechts mogelijke moment. Voor Tom De Sutter was het meer het laatste: hij koos in de zomer van 2015 voor een lucratieve transfer naar Bursaspor. Dat draaide echter niet goed uit voor hem.

De Sutter kwam in Turkije amper aan spelen toe en verzeilde vervolgens bij Lokeren waar hij ook al geen potten kon breken. Deze zomer werd zijn contract op Daknam ontbonden, waardoor de spits nu zonder club zit. Met Club ging het na het vertrek van De Sutter alleen maar beter: later dat seizoen werd het voor de eerste keer in elf jaar kampioen.

“Ik beken: dat deed wel pijn, toen ik zag dat ze kampioen werden”, geeft De Sutter toe in Sport/Voetbalmagazine. “Maar mijn keuze voor Turkije was er niet een voor het geld alleen. Het ging ook om de ervaring om ooit eens in het buitenland te spelen. Ik denk dat er heel weinig mensen in mijn positie neen gingen zeggen tegen zo’n aanbieding. Dat het sportief zou tegenvallen, weet je niet op voorhand. “

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.