Kompany vol lof over debutant Vanaken

Hans Vanaken (Club Brugge - AZ)

08 september 2018 13:15 - Hans Vanaken is officieel een Rode Duivel. De middenvelder van Club Brugge kwam als invaller in het veld tegen Schotland.

Ancien Vincent Kompany heeft alvast veel lof voor Vanaken en de andere debutanten. “Ze deden het heel goed. Die doorsteekpassjes van Vanaken bewijzen dat hij kwaliteit heeft, net als die loopacties van Castagne”, laat Kompany weten aan Het Laatste Nieuws.

De verdediger van Manchester City heeft een goed oog voor de toekomst van de Rode Duivels. “Proficiat aan die nieuwe jongens. Hun integratie is belangrijk met het oog op de toekomst. Dan hebben we nog meer dan vier jaar een solide ploeg”, aldus Kompany.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.