Krant vindt drie zondebokken bij Club: “Leko kan niet op hen rekenen”

Saulo Decarli in actie (Club Brugge - Standard)

27 september 2018 11:36 - Club Brugge liep woensdagavond in de beker tegen een blamage aan in Deinze. Ivan Leko koos ervoor om heel wat sterkhouders te laten rusten, waardoor een aantal andere jongens hun kans kregen. Die grepen ze echter niet.

De spelers kregen na de wedstrijd een stevige veeg uit de pan van Ivan Leko en ook Het Nieuwsblad is hard voor een aantal jongens. “Trainer Ivan Leko is een les wijzer en weet dat hij voorlopig niet kan rekenen op Amrabat, Peres en Decarli voor het grote werk”, stelt de krant vast.

“Maar ook Vossen, Schrijvers en Cools maakten een slechte beurt. Veel te slap in de duels, veel te traag in de opbouw – het was allemaal ruim onvoldoende om Deinze te verontrusten.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.