Krijgt Vanaken meteen minuten bij de Rode Duivels?

Vormer - Vanaken (Club Brugge - KRC Genk)

04 september 2018 12:26 - Hans Vanaken is voor de eerste keer opgeroepen voor de Rode Duivels. De middenvelder is in bloedvorm bij Club Brugge en de kans is groot dat Vanaken ook meteen speelminuten zal krijgen.

Volgens De Krant van West-Vlaanderen zal bondscoach Roberto Martinez willen experimenteren in de oefeninterland tegen Schotland. “De oefenpartij tegen Schotland dient om nieuwe jonge spelers te integreren”, liet Martinez al eerder weten.

Er is dus een goede kans dat de vier nieuwkomers bij de Rode Duivels meteen speelminuten zullen krijgen. Hans Vanaken lijkt dus een zeer goede kans te maken om officieel een Rode Duivel te worden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.