Laat je niet vangen aan de kritiek op Vormer bij Oranje

Ruud Vormer boos (Club Brugge - KRC Genk)

07 september 2018 12:43 - In de afscheidswedstrijd van Wesley Sneijder als Nederlands international tegen Peru stond Ruud Vormer gisteren 85 minuten tussen de lijnen tot hij afgelost werd door Justin Kluivert, de zoon van. 

Sommige media maken er een sport van om de tweets met kritiek op Ruud Vormer te verzamelen zodat het lijkt alsof onze kapitein de slechtste speler tussen de lijnen was. Niets is minder waar. Vormer werd door Ronald Koeman niet op zijn favoriete positie uitgespeeld en dat zorgde wel voor de nodige aanpassingsmoeilijkheden.

Op een vrij medium als Twitter vind je altijd wel mensen die iemand afbreken. Dat gebeurde heus niet alleen bij Vormer, maar bij een hele lijst aan Oranje-spelers die meededen in de 2-1 zege tegen Peru, zelfs bij bondscoach Koeman. Allemaal met een korreltje zout nemen dus, die bagger op Twitter.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.