Leko analyseert bekerdebacle: “We weten waarom”

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

28 september 2018 14:49 - Het was een zware opdoffer. De uitschakeling van Club Brugge in de beker tegen Deinze. Coach Ivan Leko heeft ook voor een laatste keer gereageerd over de blamage op de persconferentie vanmiddag.

Club Brugge heeft de wedstrijd geanalyseerd en de Kroaat kijkt nu vooruit. “We hebben een analyse gemaakt van de wedstrijd, we weten het waarom van de prestatie van woensdag en sluiten de match nu af”, aldus Leko.

“Morgen is er een nieuwe wedstrijd. We hebben al getoond dat ons voetbal heel goed kan zijn, dus moeten we nu ambitie tonen en proberen spelen zoals we dat tegen Gent, Dortmund, Kortrijk en Waregem gedaan hebben.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.