Leko brengt maar liefst acht nieuwe namen aan de aftrap in Deinze

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

26 september 2018 19:54 - Club Brugge begint vanavond aan zijn opdracht in de Croky Cup en de eerste horde luistert naar de naam KMSK Deinze. Club kan bijzonder veel vertrouwen putten uit de 0-4-zege op AA Gent vorig weekend, maar van de ploeg die dat resultaat behaalde blijft maar weinig over.

Ivan Leko brengt in Deinze maar liefst acht nieuwe namen in de ploeg. Enkel Brandon Mechele, Mats Rits en Siebe Schrijvers blijven staan. In doel krijgt Ethan Horvath nog eens zijn kans en achterin mag Luan Peres voor het eerst aan een wedstrijd beginnen, net als Sofyan Amrabat op het middenveld. Op rechts krijgt Cools nog eens een kans, terwijl voorin de jonge Openda aan Vossen gekoppeld wordt.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.