‘Leko grijpt terug naar beproefde succesformule na bekerdebacle’

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

29 september 2018 11:42 - Club Brugge liep woensdag een serieus blauwtje tegen amateurclub KMSK Deinze, dat Blauw-Zwart genadeloos uitschakelde in de Croky Cup. Vanavond krijgt Club echter al de kans om zich te herstellen, want de stadsderby tegen Cercle Brugge staat op het programma.

In Deinze gaf Ivan Leko nog heel wat andere jongens een kans, maar tegen Cercle keert de trainer terug naar zijn beproefde succesformule van de wedstrijden tegen Borussia Dortmund en AA Gent. In vergelijking met Deinze blijven enkel Brandon Mechele, Mats Rits en Jelle Vossen wellicht in de basiself staan.

Achterin is de verwachting dat Matej Mitrovic de voorkeur zal krijgen op Benoit Poulain, terwijl Thibault Vlietinck wellicht opnieuw zijn kans krijgt op rechts. Hij krijgt de voorkeur op Emmanuel Dennis en Clinton Mata, die voor het eerst weer bij de selectie zit.

Vermoedelijke opstelling Club Brugge tegen Cercle

Letica – Mitrovic, Mechele, Denswil – Vlietinck, Vormer, Rits, Vanaken, Danjuma – Wesley en Vossen

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.