Leko haalt na bekerblamage uit naar… zichzelf

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

27 september 2018 15:16 - Club Brugge zal de komende dagen nodig hebben om te herstellen van de ferme opdoffer die het woensdagavond in Deinze kreeg. De bekeruitschakeling tegen de amateurclub zorgde voor heel wat frustratie bij Ivan Leko, die na de wedstrijd niets of niemand spaarde.

Hij gaf zelfs zichzelf een veeg uit de pan. “Ik ben niet dom, want onze eerste helft tegen Lokeren en AA Gent was niet goed. Maar ik heb niet geanticipeerd. Een goeie trainer, een toptrainer, moet dat voelen”, vertelde hij aan Sporza.

“Ik heb niets gedaan. Ik ben boos op mezelf. Of ik minder had moeten roteren? Speler 22 in mijn kern moet genoeg kwaliteit hebben om hier met 0-3 te winnen. Chapeau voor wat Deinze getoond heeft, maar het was een drama. Of morgen straftraining volgt? Ik ben geen Guardiola of Conte om te weten wat ik in deze situatie moet doen. Ik ben de eerste schuldige. Als een ploeg zo speelt, dan wil dat zeggen dat deze ploeg geen trainer heeft.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.