‘Leko kan niet beschikken over twee pionnen in Brugse derby’

Ivan Leko geeft uitleg (Club Brugge - Gent)

28 september 2018 10:44 - Club Brugge neemt het volgende speeldag op in de stadsderby tegen Cercle Brugge. Coach Ivan Leko kan niet beschikken over twee pionnen.

Het Nieuwsblad meldt dat Kaveh Rezaei afwezig zal zijn. De aanvaller heeft last van zijn knie en bil. Momenteel traint de Iraniër enkel individueel. Het is nog afwachten of hij vrijdag mee met de groep zal trainnen.

Ook Benoit Poulain lijkt af te haken tegen Cercle Brugge. De verdediger ging afgelopen donderdag weg van de training met pijn aan de heup. Over die blessure is nog niets vrijgegeven. Het ziet er wel naar uit dat Cercle in het gedrang komt.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.