‘Leko kan tegen Atlético weer rekenen op twee pionnen’

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

30 september 2018 19:45 - Club Brugge hoopt te stunten tegen Atlético Madrid in de Champions League. Coach Ivan Leko zou ook weer over twee pionnen kunnen beschikken.

Het Nieuwsblad meldt dat Marvelous Nakamba en Clinton Mata terugkeren na maandenlang blessureleed. Het zou ook goed kunnen dat het duo meteen hun rentree zal maken in de Champions League-ontmoeting met de Spaanse topclub.

Afgelopen seizoen was Nakamba één van de sterkhouders van Blauw-Zwart. Ook Clinton Mata kan een nuttige pion beteken voor de Kroaat op de rechterflank. De selectie van Club Brugge is nu zo goed als blessurevrij.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.