Leko laat opvallende speler uit de selectie tegen Lokeren

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

13 september 2018 14:22 - Club Brugge opent vrijdagavond de zevende speeldag in de Jupiler Pro League met een thuiswedstrijd tegen Lokeren. Club kan er zijn leidersplaats nog wat verstevigen, maar Ivan Leko rekent daarvoor niet op een opvallende naam.

In de 20-koppige selectie ontbreken de nog altijd niet volledig fitte Nakamba en Dennis, maar ook Dion Cools is een opvallende afwezige. “Dennis is nog niet helemaal fit. Jammer, want hij was goed bezig de laatste weken. Cools zit ook niet in de selectie. Het is moeilijk om na 2 interlands zo snel terug in te pikken met de groep”, verklaarde Leko daarover op zijn persconferentie.

Ook Tomecak wordt gepasseerd, waardoor Leko op de rechterflank weer voor een nieuwe naam zal moeten kiezen. In de selectie lijken drie kandidaten te zitten: de opnieuw fitte Krépin Diatta, Thibault Vlietinck of Sofyan Amrabat.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.