Leko laat zich uit over de kern tegen Cercle Brugge

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

28 september 2018 16:59 - Club Brugge is gebrand op een goede prestatie tegen stadsgenoot Cercle Brugge na het bekerdebacle van Deinze. Coach Ivan Leko laat zich nu uit over de selectie.

De besten zullen spelen, laat de Kroaat weten op een persconferentie. “We mogen bij de opstelling niet kijken naar het CV, het salaris of zelf naar wie je een kans wil geven. De besten zullen spelen en dwingen dat elke dag op training af.”

Aanwinst Kaveh Rezaei zal waarschijnlijk niet geselecteerd worden. “Voor morgen komen Rezaei en Baiye waarschijnlijk nog niet in aanmerking voor een selectie, ze zijn nog niet voldoende hersteld van hun blessure”, aldus Leko.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.