Leko legt lat hoog voor uitblinker: “Hij moet meer Lewandowski worden”

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

24 september 2018 10:47 - Club Brugge maakte afgelopen weekend alweer indruk door AA Gent in de topper met 0-4 te vernederen. Na de wedstrijd ging alle lof naar Arnaut Danjuma en vooral Wesley Moraes. De Braziliaan was met een hattrick een gesel voor de Gentse verdediging.

Ivan Leko was tevreden, maar legt tegelijk de lat nog wat hoger voor zijn spits. “Zo wil ik hem nog meer zien”, verklaart hij in Het Nieuwsblad. “We weten allemaal dat Wesley heel belangrijk is voor ons. Maar als hij nog stappen wil zetten, moet hij ook aan zijn statistieken werken. De laatste drie matchen had hij geen goal of assist voor ons. Maar nu was hij goed voor drie goals.”

“Die verbetenheid wil ik meer van hem zien. Hij moet nog meer ­Robert Lewan­dowski worden. ­Hij moet altijd tonen dat hij een matchwinnaar wil zijn.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.