Leko moet 2 knopen doorhakken tegen Dortmund

Nakamba - Diaby - Cools - Dennis - Horvath - Limbombe

17 september 2018 11:29 - Dinsdag om 21u opent Club Brugge zijn Champions League-campagne met een thuiswedstrijd tegen Borussia Dortmund. Ivan Leko moet wel nog puzzelen op enkele posities. 

Zo geraakt Emmanuel Dennis niet fit en zal de trainer op rechts moeten kiezen tussen Krépin Diatta of Dion Cools. Diatta is pas terug uit blessure en maakte geen overweldigende indruk tegen Lokeren en Cools zat toen zelfs in de tribune.

Voorin lijkt Kaveh Rezaei zijn draai maar niet te kunnen vinden. Een mogelijk alternatief is Jelle Vossen. Ook daar zal Leko nog eens een nachtje over moeten slapen. Voor de rest lijken de andere posities vast te liggen: Letica – Poulain, Mechele, Denswil – Rits, Vormer, Vanaken, Danjuma, Cools/Diatta – Wesley, Vossen/Rezaei.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.