‘Leko moet nog twee knopen doorhakken in zijn opstelling voor Dortmund’

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

18 september 2018 08:19 - Vanavond om 21u is het zover: dan komt Club Brugge eindelijk nog eens in actie in de Champions League. Blauw-Zwart trapt zijn kampioenenbal op gang met een thuismatch tegen Borussia Dortmund en daarin willen Ivan Leko en de zijnen meteen stunten.

De coach lijkt ook zijn elftal voor die partij al grotendeels bepaald hebben. Voorin zal Jelle Vossen normaliter de vervanger van de geblesseerde Kaveh Rezaei worden. Behalve de Iraniër ontbreken ook nog altijd de langdurig geblesseerden Clinton Mata en Marvelous Nakamba.

Over twee posities zou Leko nog twijfelen. Centraal achterin bikkelen Matej Mitrovic en Brandon Mechele voor een plaatsje. Op rechts gaat het dan weer tussen Krépin Diatta en Dion Cools. Het Laatste Nieuws verwacht Mechele en Diatta in de basis, Het Nieuwsblad denkt dat Leko voor Mitrovic en Cools zal kiezen.

Verwachte opstelling: Letica – Poulain, Mechele/Mitrovic, Denswil – Cools/Diatta, Vormer, Rits, Vanaken, Danjuma – Vossen en Wesley

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , ,

Comments are closed.