‘Leko moet tegen Lokeren alweer sleutelen aan basisploeg’

Ivan Leko geeft uitleg (Club Brugge - Gent)

12 september 2018 09:26 - De interlandperiode zit erop en dus kan de focus weer op het clubvoetbal. Bij Club Brugge keerden Ruud Vormer en Sofyan Amrabat dinsdag al terug op training na hun interlandverplichting, de andere internationals zullen ook snel volgen. Vrijdag moet Club immers alweer aan de bak.

Dan komt Lokeren immers op bezoek in het Jan Breydelstadion. En het lijkt erop dat Ivan Leko dan weer zal moeten sleutelen aan zijn basisploeg, want volgens Het Laatste Nieuws staat er een groot vraagteken achter de naam van Emmanuel Dennis.

De Nigeriaan was de voorbije wedstrijden titularis op de rechterflank, maar trainde de voorbije week individueel nadat hij tegen Zulte Waregem een spierblessure opliep. Als hij vandaag niet voluit kan gaan – en die kans wordt klein geacht -, zal hij er tegen Lokeren niet bij zijn. Ook voor de Champions League-wedstrijd van dinsdag tegen Borussia Dortmund is hij zo onzeker.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.