Leko niet aanwezig op persconferentie Dortmund

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

17 september 2018 14:34 - Ivan Leko bleef maandagmiddag afwezig op de persconferentie voor de Champions League-wedstrijd van morgen tegen Borussia Dortmund. Assistent-coach Rudi Cossey nam zijn plaats in. 

Leko moest passen omwille van stemproblemen. “We moeten nederig zijn, maar willen stunten. Als je aan de aftrap verschijnt, moet je het beste van jezelf geven, ongeacht de tegenstander”, lezen we op het officiële Twitteraccount van Club. “We moeten niet overmoedig zijn, maar we geloven in onze kansen.”

“Het blijven 3 heel goede teams, maar we bekijken het match per match en morgen moeten we gewoon gas geven”, vult kapitein Ruud Vormer aan. “Ons doel is om proberen te winnen natuurlijk. Het is een goede ploeg, maar als wij ons spel spelen maken we kans tegen iedereen thuis en gaan we vol voor de 3 punten!”

“Natuurlijk heb ik er zin in. Het is de Champions League! We denken niet aan wat er 2 jaar geleden gebeurd is, het draait om nu en de match van morgen.”

 

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.