Leko niet tevreden: “Ik had er aan de rust zeven of acht kunnen wisselen”

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

15 september 2018 10:25 - Club Brugge kan met een positief gevoel toeleven naar de eerste Champions League-wedstrijd van dinsdag, thuis tegen Borussia Dortmund. Het had daarvoor wel een late strafschop nodig tegen Lokeren. Ivan Leko was niet tevreden met wat zijn ploeg vooral in de eerste helft op de mat legde.

“Ik voelde dit al aankomen in het begin van de week”, vertelt de trainer in Het Nieuwsblad. “Bij de nationale ploegen ligt de trainingsintensiteit veel lager. We kregen elf spelers in vakantie­modus terug en dat konden we zien in de eerste helft. Ook op training zag ik het. Op twee dagen heb ik mijn stem verloren.”

“Aan de rust had ik zeven of acht spelers kunnen wisselen”, vond Leko. Vooral Rezaei moest het in de pers ontgelden, maar hij werd pas een kwartier voor tijd gewisseld. “Ik liet Rezaei staan omdat hij een spits is en hij op elk moment een wedstrijd kan beslissen. Ik geloof in hem.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.