Leko over Dortmund met blik naar Gent: “Mooi om iemand te zien met zo’n grinta”

21 september 2018 14:56 - Borussia Dortmund is voorbij en Club heeft het vizier gericht op zondag. Dan wacht de confrontatie op verplaatsing bij AA Gent. Ivan Leko blikt alvast vooruit op die partij. 

“De match tegen Dortmund is voorbij. Ondanks het resultaat was het een goeie match, die op middellange termijn heel belangrijk kan zijn en vertrouwen geeft. Maar de focus ligt sinds woensdag op Gent, een heel belangrijke wedstrijd”, lezen we op de officiële website van Club Brugge.

“We gaan alleszins niet beginnen wisselen om te wisselen met het drukke schema die volgt. We hebben fysieke en mentale parameters en selecteren op basis daarvan de beste ploeg op dit moment.”

“Nakamba en Mata doen mee met de groepstraining en zijn spelers die extra kwaliteiten brengen, maar ze zijn nog niet wedstrijdfit. Rezaei heeft last aan de knie en trainde nog niet mee. Hij moet echt 120% klaar zijn om zijn spel te kunnen spelen.”

Was Leko onder de indruk van Vlietinck dinsdag? “Hij was misschien een verrassing voor de pers, maar niet voor de staff. We moeten altijd fair zijn tegenover de kern: de besten moeten spelen. Dinsdag was dat Vlietinck, zondag maken we opnieuw een keuze. Maar het is mooi om iemand te zien die speelt met zo’n grinta, die trots is op de kleuren die hij draagt.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.