‘Leko wil niet roteren maar wisselt toch drie keer tegen AA Gent’

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

22 september 2018 08:46 - De komende weken heeft Club Brugge een zeer zwaar programma, want het zal moeten strijden op drie fronten. In de komende twee weken werkt Club vijf wedstrijden af: in de competitie tegen AA Gent, Cercle en Standard, in de beker tegen Deinze en in de Champions League tegen Atletico Madrid.

Michel Preud’homme roteerde twee jaar geleden dan weleens, maar Ivan Leko is dat naar eigen zeggen niet van plan. “In Gent en ook woensdag in Deinze zal mijn beste ploeg op het veld staan. Ik geloof niet in wisselen en zal niet roteren om te roteren. En dat we veel matchen hebben, zal nooit een excuus zijn”, verklaart hij in Het Laatste Nieuws.

Toch vermoedt Het Nieuwsblad dat Leko een drietal wijzigingen zal doorvoeren in vergelijking met de wedstrijd tegen Dortmund. De opvallendste wijziging zou zijn dat Arnaut Danjuma op links rust krijgt. Dennis zou zijn plaats innemen. Op rechts blijft Vlietinck wel staan. Achterin krijgt Mechele opnieuw zijn kans ten nadele van Mitrovic, terwijl voorin Vossen weer naar de bank verdwijnt. Siebe Schrijvers zou daardoor nog eens zijn kans krijgen.

De vermoedelijke opstelling:

Letica – Poulain, Mechele, Denswil – Vlietinck, Rits, Vormer, Vanaken, Dennis – Schrijvers en Wesley

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.