Leko wil zijn contract bij Club voorlopig niet verlengen

Ivan Leko met fluitje

14 september 2018 14:01 - Geen reden tot paniek dat Club na de contractverlengingen van Vormer, Wesley en Vanaken nog geen overeenkomst heeft gevonden met Ivan Leko. De trainer wil even afwachten wat de Champions League hem leert en hoe het seizoen verder evolueert. 

Op het einde van dit seizoen loopt Leko zijn overeenkomst van 2 jaar af. “Iedereen weet dat Club niet mijn werk is, maar mijn thuis, mijn familie, mijn alles”, sprak de Kroaat gisteren op de persconferentie voor de match tegen Lokeren. “Maar in voetbal weet je nooit”, voegde hij daar nog aan toe.

“Vandaag ben ik hier, morgen ben ik misschien ergens anders. Ik geloof als je goed werk levert, dat je op middellange termijn komt, waar je moet komen”, lijkt hij toch aan te sturen op een eventuele stap hogerop. “Wat moet gebeuren, zal gebeuren.”

Leko kon in het tussenseizoen al een stap hoger zetten, maar besloot om bij Club te blijven en z’n overeenkomst uit te doen. Of die ook nog zal verlengd worden, zullen we waarschijnlijk ergens rond de winterstop weten. Voorlopig wil Leko volle focus op het sportieve: competitie, Champions League en beker.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.