Leko ziedend na beschamende uitschakeling: “Schan-da-lig”

Ivan Leko geeft uitleg (Club Brugge - Gent)

27 september 2018 08:08 - Club Brugge zal dit seizoen de Croky Cup niet winnen. Het werd door amateurclub Deinze stevig van zijn wolk gesleurd en ging met 2-0 onderuit. Ivan Leko gaf heel wat nieuwe jongens een kans, maar dat pakte slecht uit. De coach was dan ook razend.

“Dit is een blamage. Een drama. Een schande. Schan-da-lig”, briest hij in Het Laatste Nieuws. “We waren alleen maar met onszelf bezig. Hoe mooi we zijn. Hoe goed we kunnen voetballen. (op dreef) Ons ego is groter dan dat van Ronaldo en Sergio Ramos. We hadden geen respect voor de basisregel van het voetbal: alles geven.”

“We denken dat we groter en beter zijn dan het collectief. Dat we te goed zijn. Soms vergeten we dat alles wat we op individueel vlak bereikt hebben – die prijzen, de contractverlengingen, de selecties voor je land -, te danken is aan het collectief…”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.