Leko ziet Brugse international geblesseerd uitvallen

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

07 september 2018 23:06 - Club Brugge speelt komende vrijdag in de Jupiler Pro League thuis tegen Lokeren, maar zal dat mogelijk zonder een basispion moeten doen. Ivan Leko kreeg niet zo goed nieuws van een Brugse international. 

BBC Persian Sport meldt immers dat Kaveh Rezaei geblesseerd is uitgevallen voor de wedstrijd van Iran op 11 september bij Oezbekistan. Mogelijk gaat het om een nasleep van de knieblessure waarmee de aanvaller al kampte toen hij de overstap maakte van Charleroi.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.