Leko ziet nog een extra speler uitvallen voor kraker in Gent

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

22 september 2018 20:31 - Club Brugge kan de zure nederlaag van deze week tegen Dortmund zondag doorspoelen met een zege in de kraker op het veld van AA Gent. Een overwinning zou extra zoet smaken, want de laatste drie onderlinge confrontaties met de Buffalo’s gingen verloren. Extra motivatie heeft Club dus niet nodig.

Ivan Leko gaf vrijdag op zijn persconferentie al aan dat Kaveh Rezaei nog altijd geblesseerd is, terwijl ook Nakamba en Mata nog niet fit genoeg zijn om de selectie al te halen. Nu blijkt dat ook Krepin Diatta niet speelklaar raakt. De jonge Senegalees ontbreekt in de wedstrijdselectie.

Daarin rekent Ivan Leko verder op de gebruikelijke namen. Derde doelman Hubert keert terug ten nadele van Gabriël, terwijl ook Luan Peres weer bij de kern gehaald wordt.

De selectie voor de match tegen AA Gent:

Doelmannen: Horvath, Letica en Hubert
Verdedigers: Denswil, Decarli, Poulain, Mitrovic, Mechele en Peres
Middenvelders: Vormer, Vanaken, Rits, Amrabat, Vlietinck en Cools
Aanvallers: Schrijvers, Danjuma, Openda, Wesley, Vossen en Dennis

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.