Leko zorgt toch nog voor twee verrassingen in basiself voor derby

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

29 september 2018 19:26 - Club Brugge was dit seizoen ijzersterk bezig, maar liep woensdag tegen een eerste ontgoocheling aan toen het in de beker een pijnlijke nederlaag leed tegen Deinze. Het kan de slippartij vanavond echter al rechtzetten met een zege in de eerste derby sinds 2015.

Nadat hij tegen Deinze hevig geroteerd had, grijpt Ivan Leko nu weer terug naar zijn gebruikelijke elftal. Hij heeft desondanks toch nog twee verrassingen in petto: Poulain krijgt tegen de verwachtingen in de voorkeur op Mitrovic, terwijl voorin Schrijvers en niet Vossen aan Wesley gekoppeld wordt. Leko kiest dus weer voor de ploeg van tegen AA Gent.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.