Letica reageert na foutje tegen Antwerp

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

22 september 2018 10:38 - Club Brugge kende vorig seizoen heel wat problemen met zijn doelmannen en haalde in de zomer Karlo Letica binnen om die te verhelpen. De jonge Kroaat maakte in zijn eerste maanden een solide indruk. Enkel tegen Antwerp ging hij in de fout, waardoor Club twee punten verloor.

De keeper heeft echter een verklaring voor zijn foutje. “Ik ben ook maar een mens. Die fout tegen Antwerp heeft te maken met de aanpassing. Als je bij een nieuwe club komt, moet je je ploegmaats leren kennen”, vertelt hij in Het Nieuwsblad.

“Voor een doelman is het belangrijk om je verdedigers aan te voelen. Zelfs nu, na drie maanden, is dat proces niet voltooid. Ik heb maar één match met Mechele gespeeld. Hoe kan ik zijn bewegingen dan al kennen?”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.