‘Martinez zal deze speler met veel aandacht volgen in CL’

Roberto Martinez (bondscoach Rode Duivels)

06 september 2018 15:58 - Hans Vanaken krijgt morgen mogelijk zijn eerste speelminuten als Rode Duivel in de oefenwedstrijd tegen Schotland in Glasgow. Hij is momenteel de enige Bruggeling in de selectie van bondscoach Roberto Martinez. 

Vorig seizoen was Anthony Limbombe erbij tegen Saoedi-Arabië, maar die is inmiddels helemaal uit beeld verdwenen. Toch heeft Club nog een potentiële Rode Duivel in z’n rangen.

“Ik vind dat Brandon Mechele stilaan een kans verdient bij de nationale ploeg. Hij is al 25 en is nooit gezien als het grote talent, maar in de kampioenenploeg van Club Brugge is zijn defensieve stabiliteit cruciaal gebleken”, zegt analist en ex-assistent-bondscoach Eddy Snelders in Knack.

“Mechele heeft twee zwakke plekken: uitvoetballen en zijn gebrek aan wendbaarheid. In de Belgische competitie kan hij die manco’s verstoppen, het valt te vrezen dat dat op een hoger niveau niet meer zal lukken.”

“De zes poulematchen in de Champions League worden daarom cruciale examens voor hem. Bondscoach Roberto Martínez zal ze met veel aandacht volgen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.