Mathijssen ziet maar één ploeg die ijzersterk Club Brugge kan bedreigen

Blije Club-fans (Club Brugge - KRC Genk)

24 september 2018 11:55 - Vorig seizoen pakte Club Brugge de titel nadat het door de reguliere competitie raasde en dit seizoen lijkt het gewoon aan een bisnummer bezig. Na acht speeldagen liet Club nog maar twee punten liggen, en dat terwijl het al Anderlecht en AA Gent partij gaf.

Gewezen Club-coach Jacky Mathijssen zag dat Club zondag een voordeel had. “Club Brugge trekt de lijn door van vorig seizoen. Ze laten heel weinig liggen in de competitie. Ditmaal konden ze profiteren van hun thuismatch tegen Dortmund. Die vraagt min of meer dezelfde benadering als een uitmatch in Gent. Soms heb je dat geluk als coach, dat je twee wedstrijden in blok kan benaderen”, vertelt hij in Het Belang van Limburg.

Hij ziet dan ook maar één concurrent voor Club op dit moment. “Club zit opnieuw op schema om straks met een stevige voorsprong aan play-off 1 te beginnen. Ik zie maar één ploeg, die dat plan kan dwarsbomen. Ik hoop dat Racing Genk zijn huidig niveau kan aanhouden en Club onder druk kan blijven zetten. Het zou onze competitie zeker aantrekkelijk maken.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.