Meer info over de ticketverkoop voor de bekermatch tegen Deinze

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

10 september 2018 20:30 - Club Brugge neemt het op 26 september op tegen KMSK Deinze. De eerste wedstrijd van Blauw-Zwart in het bekertornooi zal op verplaatsing worden afgewerkt in het Van De Wielestadion.

Vanaf woensdag 12 september kunnen alle Clubsupporters tickets kopen voor de bekermatch, zo meldt Club Brugge op zijn officiële kanalen. ‘Voor de wedstrijd in het Van De Wielestadion is er geen thuis- of uitvak voorzien, waardoor fans van Club en Deinze door elkaar mogen zitten.’

‘Clubfans kunnen aan het loket van het stadion van Deinze vanaf woensdag tot 4 tickets per identiteitskaart kopen. De belangrijkste ticketinfo:’

Prijzen: €10 (staand) en €20 (zittend)

Openingsuren loket: woensdag, donderdag en vrijdag van 14u tot 21u, op zaterdag 15/09 van 9u tot 12u en na de wedstrijd Deinze – Knokke.

‘Mis de eerste wedstrijd in het Brugse bekeravontuur niet!’

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.