Mitrovic troeft 2 Anderlecht-spelers af bij Kroatië

Matej Mitrovic (Club Brugge - KRC Genk)

07 september 2018 14:41 - Matej Mitrovic speelde gisteren de volledige wedstrijd voor vice-wereldkampioen Kroatië in een oefenpot bij Portugal. De match eindigde op een 1-1 gelijkspel. 

Mitrovic kwam na een uitleenbeurt in de zomer definitief over van Besiktas voor ongeveer 4 miljoen euro en maakte een sterke indruk bij de Kroaten. AA Gent-doelman Lovre Kalinic stond de hele wedstrijd tussen de palen.

Na de rust vielen met Antonio Milic en Ivan Santini twee spelers van Anderlecht in, maar zij speelden minder lang en maakten bovendien niet zo een sterke indruk als Matej Mitrovic.

Een andere oud-Bruggeling Ivan Perisic bracht Kroatië na 18 minuten op voorsprong, maar Pepe zorgde iets na het halfuur al voor de gelijkmaker en eindstand in een oefenmatch tussen twee sterke voetballanden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.